nedjelja, 19. kolovoza 2018.

Sokovi od svježeg voća i povrća



Sokovi se moraju pripraviti sirovi i svježi, najbolje satiranjem i prešanjem s kakvom prešom za sok. Duga su me iskustva uvjerila da je to najbolja i praktički jedina metoda, da se izvuku svi vitamini, enzimi i minerali iz voća i povrća.
Može se svakodevno piti više čaša svježeg sirovog soka od voća  i/ili povrća, ako se sok ispravno pripravlja. Izgleda da je najbolje pola litre dnevno. Odstranjivanjem eventualno izlučenih otrovnih tvari iz organizma, slijedi obično silni porast snage i energije.
Bez iznimke je da svatko tko otklanja ili odbija svježe sirove sokove ne zna ništa iz vlastitog iskustva o njihovom psihološkom djelovanju na stanice i tkivo i na probavni sustav tijela.






Nema na svijetu nikakvih tableta koje mogu našu krv opskrbiti potrebnom hranom. Lijekovi su u najboljem slučaju prikladni privremeno kao štake. Sirovi sokovi naprotiv nisu nikakvi lijekovi. Ako su svježe i ispravno iscjeđeni, oni su najbolje žive i regeneratorne živežne namirnice koje se tijelu može dati. Njima se tijelo može najbrže opet dovesti u normalno skladno stanje.
Uzimanje sirovih sokova iz voća i povrća je najpouzdanija i najsigurnija kao i najbrža metoda da obnovimo stanice u tijelu.
Ali je neophodno potrebno da se sokovi sirovi-svježi pripreme i ispravno na higijenski način iscijede.
Pasterizirani ili sterilizirani sokovi su bez ikakve vrijednsoti. Obradom (zagrijavanjem na visokoj temperaturi, zračenjem itd.) oni gube svoju životnu snagu.
Neke recepte za spravljanje sokova od svježeg voća i povrća možete naći u E-knjigi koja se može dobiti ako u inbux ostavite vašu imeil adresu, naravno knjiga je besplatna za vas.
Ako vam se ovo čini korisno, podijelit sa svojim prijateljima, pitajte za više informacija....

Nema komentara:

Objavi komentar