Sokovi se moraju pripraviti sirovi i svježi, najbolje
satiranjem i prešanjem s kakvom prešom za sok. Duga su me iskustva uvjerila da
je to najbolja i praktički jedina metoda, da se izvuku svi vitamini, enzimi i
minerali iz voća i povrća.
Može se svakodevno piti više čaša svježeg sirovog soka od
voća i/ili povrća, ako se sok ispravno
pripravlja. Izgleda da je najbolje pola litre dnevno. Odstranjivanjem
eventualno izlučenih otrovnih tvari iz organizma, slijedi obično silni porast
snage i energije.
Bez iznimke je da svatko tko otklanja ili odbija svježe
sirove sokove ne zna ništa iz vlastitog iskustva o njihovom psihološkom
djelovanju na stanice i tkivo i na probavni sustav tijela.
Nema na svijetu nikakvih tableta koje mogu našu krv
opskrbiti potrebnom hranom. Lijekovi su u najboljem slučaju prikladni privremeno
kao štake. Sirovi sokovi naprotiv nisu nikakvi lijekovi. Ako su svježe i
ispravno iscjeđeni, oni su najbolje žive i regeneratorne živežne namirnice koje
se tijelu može dati. Njima se tijelo može najbrže opet dovesti u normalno
skladno stanje.
Uzimanje sirovih sokova iz voća i povrća je najpouzdanija i
najsigurnija kao i najbrža metoda da obnovimo stanice u tijelu.
Ali je neophodno potrebno da se sokovi sirovi-svježi
pripreme i ispravno na higijenski način iscijede.
Pasterizirani ili sterilizirani sokovi su bez ikakve
vrijednsoti. Obradom (zagrijavanjem na visokoj temperaturi, zračenjem itd.) oni
gube svoju životnu snagu.
Neke recepte za spravljanje sokova od svježeg voća i povrća
možete naći u E-knjigi koja se može dobiti ako u inbux ostavite vašu imeil
adresu, naravno knjiga je besplatna za vas.
Ako vam se ovo čini korisno, podijelit sa svojim
prijateljima, pitajte za više informacija....
Nema komentara:
Objavi komentar